Sekolah Jualan Lebat

Sekolah Jualan LebatSekolah Jualan Lebat

Complete Strategy, Trick, Hacks, Practical & Implementation


Modul 1: Bisnes Idea

Cara untuk cari idea bisnes yang unik, cool dan "rare". Jadi satu-satunya provider untuk selesaikan masalah prospek sedia anda. Orang lain tak boleh kacau!


Modul 2: Database Expansion 2.0

Semua orang tahu database adalah nadi dalam bisnes internet. Tanpa database untuk follow up... conversion jualan anda rendah. Saya akan tunjuk anda bagaimana nak bina 1000 database prospek yang ghairah dan rakus untuk beli kurang 7 hari!


Modul 3: Lead Magnet 2.0

Cara untuk dapatkan lead yang berkualiti dalam masa yang sama position diri anda sebagai pakar dalam market. Lead anda bukan sahaja lead cap ayam tapi "golden lead" yang akan jadi aset bisnes untuk bertahun lama.


Modul 4: Hybrid Ads

Saya akan ajar anda satu iklan Facebook & Instagram... bila prospek klik... prospek terus masuk dalam email dan messenger in one shot! Sangat powerful!


Modul 5: Brand Booster Campaign

Nak naikkan brand supaya di kenali sebagai brand yang awesome? Dalam training ini anda akan belajar bagaimana saya susun campaign iklan di social media supaya prospek boleh cepat kenal, suka dan percaya... dalam masa yang sama buat sales!


Modul 6: 4 Days Cash Machine

Dah ada database dan lead? Rugi la kalau tak followup. Saya akan tunjuk anda cara followup prospek untuk kerah duit sebanyak yang mungkin dalam masa 4 hari tanpa mendesak atau terhegeh-hegeh.


Modul 7: 30 Days Battle Plan

Bagaimana nak keluarkan content di Social Media selama 30 hari dengan hanya kerja kurang 3 jam! Content jenis apa yang boleh naikkan brand. Apa nak cakap. Bila nak post. Semuanya saya akan ajar dalam modul ini.


Modul 8: Expert Marketing Funnel

Pernah cuba buat marketing funnel? Tak reti buat website? Dalam training ini saya akan tunjuk cara buat marketing funnel dengan cost yang murah dan teknikal yang mudah... sesiapa sahaja boleh mula sekarang!


Modul 9: Rahsia Retargeting

Mesti pernah tengok iklan berkali-kali kan? Asyik-asyik muka dia je? Anda akan belajar bagaimana nak setup campaign retargeting. Jenis iklan apa yang convert. Cara tanam pixel. Copywriting apa yang proven. Berapa budget sehari. Supaya campaign anda betul betul optimize untuk buat jualan.


BONUS: Youtube Ads

Tak guna Youtube? Anda gila! 


Youtube adalah platform untuk anda buat iklan dan tarik leads dengan murah! Sekarang ni masih 3X ganda lebih murah berbanding Facebook & Instagram... sebab pesaing anda masih tak tahu. Gunakan advantage ini sekarang! 


BONUS: Teknik Testimoni Meletup

Guna Messenger Ads & Manychat Untuk Buat Jualan Setiap Hari!


Bagaimana nak guna Messenger ads untuk conversion jualan yang tinggi. Setup proses bagaimana saya sendiri guna teknik ini.


BONUS: SJL Advertising Case Study

Tengok sendiri live depan mata bagaimana saya setup advertising campaign untuk promote SJL.


This is priceless sebab anda tengok sendiri iklan apa saya guna, siapa saya target, cara setup pixel dan buat retargeting. Complete walkthrough!


Sila buat bayaran di bawah untuk daftar. Jumpa nanti.Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Sekolah Jualan Lebat 497
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN